+45 22 38 08 64 gorm@gorm.dk

Om os

 

Hos Gorms Køleservice ApS får du altid seriøs rådgivning og professionelt arbejde – til det aftalte tidspunkt og den aftalte pris.

Gorm’s Køleservice

Vi leverer godt håndværk og god teknik. Det er dét, vores kunder kender os for, og vi slipper aldrig en leverance, før den er 100% i orden – og kunden er tilfreds. For os handler det nemlig om at levere køletekniske løsninger, der gør vores kunder trygge og tilfredse.

Vi er i stand til at rådgive om innovative løsninger indenfor klimaanlæg, køleanlæg, fryseanlæg, varmepumper, vandkølingsanlæg, industrianlæg og ismaskiner.

Hos Gorm’s Køleservice er vi certficeret til at arbejde med alle slags anlæg lige fra HFC NH3 til CO2. Vi er ISO 9001 godkendt til kategori D. Det vil sige anlæg med uendelig fyldninger af enhver art.

Montage

Montage er installering af nye anlæg.

Gorm’s Køleservice kommer gerne ud og installerer Deres nye anlæg og sørger naturligvis også for at det hele fungerer som det skal.

Kontakt os på enten e-mail eller telefon og vi vender tilbage med et tilbud til Dem hurtigst muligt.

Service

Undgå bekymring, lad os få ansvaret for at dit køleanlæg eller klimaanlæg kører effektivt og sikkert. Du får fuldt udbytte af dit køleanlæg eller klimaanlæg, når du tegner en serviceaftale med Gorm’s Køleservice.

Hos Gorm’s Køleservice har vi en 24 timers vagtordning. Det vil sige, at hvis dit anlæg bryder ned, kan du kontakte os og så rykker vi ud med det sammme!

Eftersyn

Vores serviceaftale sikrer:

Overholdelse af lovkrav om årligt eftersyn. Drifts- og energimæssige besparelser gennem forebyggende vedligeholdelse. Minimering af uhensigtsmæssige driftsforstyrrelser. Optimal og miljøbevidst drift. Systematisk vedligeholdelse med fastlagte terminer for eftersyn. Rådgivning om anlæggets tilstand.

Professionel Køleservice

Hos Gorms Køleservice kan god service garanteres på mange måder, f.eks. ved indgåelse af skræddersyede aftaler med sikkerhed for:

•  Korrigerende service – 24 timer i døgnet, 365 dage om året
•  Akut fejlafhjælpning
•  Lovpligtigt eftersyn af køleanlæg efter gældende lovgivning
•  Tilsynsservice – periodisk kontrol af anlæggets sikkerhed og driftsstabilitet i henhold til fastlagte retningslinjer
•  Præventiv vedligeholdelse – periodisk vedligehold
•  “Alt-inklusive” service med overtagelse af det totale ansvar for anlæggets vedligehold

Ifølge lovgivningen skal:

Køleanlæg med en kølemiddelfyldning større end 1 kg, men ikke over 2,5 kg, skal som minimum have en årlig kontrol af sikkerhedsudstyret. Det skal ske efter leverandørens anvisninger og af personer/montører, som i kraft af deres faglige uddannelse er kvalificeret til at forestå kontrollen af denne type anlæg. Dette gælder også for varmepumper p.g.a. det indbyggede kølekredsløb.

Køleanlæg med en kølemiddelfyldning større end 2,5 kg skal have et årligt eftersyn af en kølemontør eller et kølefirma, som opfylder kravene til at forestå kontrollen af den pågældende anlægstype. Skal vi hjælpe dig med at overholde lovgivningen, så kontakt os for at få lavet en servicaftale.

Se også på arbejdstilsynet: AT-vejledning om køleanlæg og varmepumper

Der er 24 timers vagtordning.

De er altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Vi rådgiver gerne og kommer med gode råd til, hvilken løsning der passer bedst til Deres behov.

Gorm's Køleservice

Søagervej 8

2670 Greve

Tlf.: 22 38 08 64

E-mail: gorm@gorm.dk

Om os

For os handler det om at levere køletekniske løsninger, der gør vores kunder trygge og tilfredse. Vi er i stand til at rådgive om innovative løsninger indenfor klimaanlæg, køleanlæg, fryseanlæg, varmepumper, vandkølingsanlæg, industrianlæg og ismaskiner.

Læs vores privatlivspolitik her

Kontakt os