Kompetencer

Vi hjælper og har kompetencer med:

Industrikøl en vores kompetencer hos Gorms Køleservice

Industrikøling og vandkøling

Kølesystemer til industrien spiller en afgørende rolle for kvaliteten af kundernes slutprodukt. Hvis kølingen fejler, kan det betyde spild, produktionsstop og dermed både tabt effektivitet og forsinket levering.

Køleanlæg og fryseanlæg

Gorms Køleservice ApS er leverandør af løsninger til køle- og fryserum, og kan hjælpe med at rådgive og levere en løsning til et hvert behov. Vi kan desuden levere hyldesystemer som passer til hvert enkelt rum.

Køleanlæg fryseanlæg en af vores kompetencer
klimaanlæg en af vores kompetencer

Klimaanlæg og varmepumper

Komfortkøl eller klimaanlæg anvendes til at skabe et bedre indeklima og arbejdsmiljø i kontor, butik, lager, serverrum, bolig og mange andre steder, hvor der ønskes regulering af temperaturen i lokalet.

Vi er eksperter i køleteknik

Hos Gorm’s Køleservice er vi i stand til at rådgive om innovative løsninger indenfor:

  • Klimaanlæg
  • Køleanlæg
  • Fryseanlæg
  • Varmepumper
  • Vandkølingsanlæg
  • Industrianlæg
  • Ismaskiner

Vi er top professionelle inden for vores fag og ved hvad der forventes fra vores kundens side, så de føler, at de har fået en god behandling.
Gorms Køleservice ApS hjælper og servicerer dagligt mange anlæg hos en bred vifte af virksomheder, som alle begår sig på forskellige markeder, og derfor er vi vant til at arbejde inden for mange forskellige områder.
Hver dag arbejder vi hårdt på at forbedre os yderligere, således vi altid er up-to-date inden for vores ekspertise områder.

Eftersyn og service

Gorms køleservice ApS sørger naturligvis for at dit køle- eller klimaanlæg kører optimalt og med et minimum af nedetid.
Planlagte eftersyn og vedligeholdelsesbesøg sikrer driften af dit industrikøle- og fryseanlæg der udføres af faguddannede køleteknikere.

Gorms køleservice ApS tilbyder desuden 24 timers, 365 dage om året vagtordning for kunder hvor driften af køl og frys er kritisk.

Scroll to Top