Klimaanlæg og varmepumper

Gorms Køleservice er eksperter i klimaanlæg og varmepumper

Indeklimaet - En god forretning

klimaanlæg en af vores kompetencer

Klima

Det er påvist, at et dårligt indeklima kan nedsætte arbejdsevnen med op til 40 %, så der er sund fornuft og økonomi i at investere i et godt inde-/arbejdsklima.

Gorms Køleservice sælger, leverer og monterer inverter-klimaanlæg. Det er det mest energi-optimale alternativ på markedet for klimaanlæg og aircondition. Kompressorerne er omdrejningsreguleret og tilpasser sig det aktuelle køle-/varmebehov. Således opretholdes den perfekte temperatur, mens energiforbruget holdes på et minimum.

Varmepumpe

For varmt om sommeren og for koldt om vinteren? Det bedste du kan anskaffe til huset, som kan give et bedre klima og økonomisk afkast, er en varmepumpe.

Komfort med tillægsgevinst

I det lange løb er der god økonomi i en varmepumpe, husk bare på at elektriske varmepaneler bruger 3-4 gange så meget strøm som varmepumpen. Vi er eksperter på området og kan igennem råd og vejledning sikre dig den bedst mulige løsning.

Spar penge

Samtidig med en god komfort og miljøvenlighed, er økonomien et af de stærkeste argumenter for at investere i et varmepumpeanlæg.
Varmepumpen vil typisk levere 60 –75 % af den energi du bruger til opvarmning af din bolig. Stigende energipriser vil øge afkastningen på varmepumpen.

SMS din varmepumpe

Som en ekstra service, er det muligt at få et sms-modul til varmepumpen, således varmen kan reguleres i huset via mobiltelefon.
Du kan eksempelvis sende en sms til huset eller sommerhuset mens du er på vej dertil, så varmen er reguleret i huset når du ankommer.

Serviceaftale industri
Gorms Køleservice kontakt varmepumpe klima
Høj kvalitet industri køl

Høj driftssikkerhed og professionel service

Køling af processer i industrien har ofte afgørende indflydelse på kvaliteten af kundens slutprodukt og spiller dermed en særdeles forretningskritisk rolle.
Fejlbehæftet køling kan koste dyrt i form af produktionsstop, spild og forkastede råstoffer. Vi er meget bevidste om den centrale rolle køleprocesserne spiller i industrien.

Fakta om varmepumpen

 • Udedelen kan placeres på tag, terrasse, eller på væg, og har stillefunktion
 • Meget lydsvag
 • Natsænkning af temperatur
 • Inverterkontrol, 30% mindre strømforbrug, sammenlignet med traditionel kompressor
 • Automatisk genstart ved strømsvigt
 • Trådløs fjernkontrol med 24 timers ur
 • Fotokatalytisk filter som effektivt renser luften for støv, pollen og lugt
 • Bevægelsessensor, skifter til økonomidrift 20 min. efter man har forladt rummet – fuld drift starter igen når en person træder ind
 • Automatisk ventilatorhastighed
 • Ventilation alene
 • Affugtning
 • Kraftig driftsfunktion
 • Automatisk omkobling mellem varme og køleeffekt
 • Automatisk luftfordeler

Lovgivningen

Køleanlæg med en kølemiddelfyldning større end 1 kg, men ikke over 2,5 kg, skal som minimum have en årlig kontrol af sikkerhedsudstyret.

Det skal ske efter leverandørens anvisninger og af personer/montører, som i kraft af deres faglige uddannelse er kvalificeret til at forestå kontrollen af denne type anlæg. Dette gælder også for varmepumper p.g.a. det indbyggede kølekredsløb.

Køleanlæg med en kølemiddelfyldning større end 2,5 kg skal have et årligt eftersyn af en kølemontør eller et kølefirma, som opfylder kravene til at forestå kontrollen af den pågældende anlægstype.

Skal vi hjælpe dig med at overholde lovgivningen, så kontakt os for at få lavet en serviceaftale.

Se også: Arbejdstilsynet og læs om AT-vejledning om køleanlæg og varmepumper.

Få hjælp til valg af klimaanlæg eller varmepumpe

Komfortkøl – også kaldet klimaanlæg – anvendes til at skabe et bedre klima og arbejdsmiljø i kontor, butik, lager, serverrum, bolig og mange andre steder, hvor der ønskes regulering af temperaturen i lokalet.

Scroll to Top