Køleanlæg og fryseanlæg

Salg og service af anlæg med frys og køl.

24 timers vagtordning 365 dage om året.

Frys og køling er en væsentlig faktor i mange virksomheders drift og produktion

Om os Køl og frys

Køl og frys til ethvert behov

Køl/Frys dækker over køleskabe, kølerum, køleanlæg, frostskade, frostrum og frostanlæg. Kølerum fås både med påbygget køleanlæg og fryseanlæg eller separat monteret. Vi kan desuden levere hyldesystemer som passer til hvert enkelt rum.
Gorms Køleservice har stor erfaring og teknisk ekspertise i køleanlæg, så uanset om du har behov for en behagelig rumtemperatur, lettere køling eller iskold frost, så kan vi levere løsningen.
Vi sikrer, at dit køleanlæg er korrekt dimensioneret og vedligeholdt. Herved opnår du en høj driftsikkerhed, og du undgår et unødigt højt elforbrug til gavn for både økonomi og miljø.

Rådgivning, installation, service og eftersyn

Lovpligtige eftersyn udføres naturligvis i henhold til Arbejdstilsynets gældende regler. Eftersynene sikrer anlæggenes bedst mulige drift. Vi lægger tilsynene i system så de afholdes, når det passer dig.

Serviceaftale industri
Høj kvalitet industri køl

Høj driftssikkerhed og professionel service

Køling af processer i industrien har ofte afgørende indflydelse på kvaliteten af kundens slutprodukt og spiller dermed en særdeles forretningskritisk rolle.
Fejlbehæftet køling kan koste dyrt i form af produktionsstop, spild og forkastede råstoffer. Vi er meget bevidste om den centrale rolle køleprocesserne spiller i industrien.

24 timers vagtordning 365 dage om året

Det betyder, at vi kan besvare dit opkald døgnet rundt, året rundt – i hele Danmark. Alle vores serviceansatte har stor erfaring med fejlsøgning, reparation og vedligeholdelse inden for mange typer køleanlæg.

Derfor yder vi effektiv og korrekt service – og det er i sidste ende billigere at få arbejdet udført af professionelle mennesker med et bredt erfaringsgrundlag.

Har du brug for rådgivning og service er du velkommen til at kontakte os

Scroll to Top