+45 22 38 08 64 gorm@gorm.dk

Køle- og fryseanlæg

 

Gorms Køleservice er leverandør af køle- og fryserum, og kan hjælpe med at skræddersy en løsning til netop Deres behov. Vi kan desuden levere hyldesystemer som passer til hvert enkelt rum.

Køl/Frys dækker over køleskabe, kølerum, køleanlæg, frostskade, frostrum og frostanlæg. Kølerum fåes både med påbygget køleanlæg og fryseanlæg eller separat monteret. Vi kan desuden levere hyldesystemer som passer til hvert enkelt rum.

Køling er en væsentlig faktor i mange virksomheders drift og produktion.

Gorms Køleservice har stor erfaring og teknisk ekspertise i køleanlæg, så uanset om du har behov for en behagelig rumtemperatur, lettere køling eller iskold frost, så kan vi levere løsningen.

Vi sikrer, at dit køleanlæg er korrekt dimensioneret og vedligeholdt. Herved opnår du en høj driftsikkerhed, og du undgår et unødigt højt elforbrug til gavn for både økonomi og miljø.

Vi tilbyder rådgivning, installation, service og eftersyn.

Lovpligtige eftersyn udføres i henhold til Arbejdstilsynets gældende regler. Eftersynene sikrer anlæggenes bedst mulige drift. Vi lægger tilsynene i system så de afholdes, når det passer Dem.

Der er 24 timers vagtordning.

De er altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Vi rådgiver gerne og kommer med gode råd til, hvilken løsning der passer bedst til Deres behov.

Gorm's Køleservice

Søagervej 8

2670 Greve

Tlf.: 22 38 08 64

E-mail: gorm@gorm.dk

Om os

For os handler det om at levere køletekniske løsninger, der gør vores kunder trygge og tilfredse. Vi er i stand til at rådgive om innovative løsninger indenfor klimaanlæg, køleanlæg, fryseanlæg, varmepumper, vandkølingsanlæg, industrianlæg og ismaskiner.

Læs vores privatlivspolitik her

Kontakt os